On-line jelentkezés


Leírás:

Az Euro Consult Oktatási és Tanácsadó Központ 2000-ben alakult, felnőttképző, átképző és tanácsadó intézményként. Vállalkozásunk a megújulás és a folyamatos fejlődés érdekében alkalmazkodva a munkaerőpiac diktálta viszonyokhoz és igényekhez kiemelkedően fontos feladatának tartja, a meglévő ismeretek bővítését, a folyamatos tanulást. Hiszünk a minőségi szolgáltatásban, az innovatív oktatásban, a gyakorlati és naprakész információk átadásában. Elkötelezettek vagyunk a felnőttképzés korszerű és magas színvonalú szolgáltatásának megvalósításában, melyre intézményünk munkatársai, oktatóink és minőségbiztosítási rendszerünk együttesen nyújt garanciát. Előadóink megválasztásánál mindig ügyelünk arra, hogy az adott témakör elismert, nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakértőit kérjük fel a résztvevők oktatására.

 

Oktató intézményünk jól felszerelt számítógép termei mellett, Békés megyében egyedülálló módon 20 db laptopból álló „Mobil Labort” üzemeltet. Gépparkunk 2015-ben vásárolt, modern hordozható számítógépekből áll, melyekre a legújabb Microsoft Office programok kerültek telepítésre. Mobil Laborunk segítségével a megye bármely pontján kihelyezett oktatást tudunk sikeresen lebonyolítani, így nemcsak időt spórolhat, hanem az utazási költséggel sem kell számolnia!

 

2017-18 évi vállalati informatikai képzések:

Képzés neve Képzés leírása
Képzés javasolt óraszáma Képzés javasolt létszáma Képzés Típusa
Átállás az új Microsoft Office programra

A képzés célja a legújabb Microsoft Office programok részletes bemutatása, újdonságok, speciális lehetőségek megismertetése.

30 tanóra 5-12 fő/csoport Helyi vagy vállalathoz kihelyezett formában
Infokommunikációs ismeretek

A képzés célja a legújabb infokommunikációs lehetőségek ismertetése, alkalmazások használati területeinek bemutatása.

48 tanóra 5-12 fő/csoport Helyi vagy vállalathoz kihelyezett formában
professzionális titkárság

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a szövegszerkesztés, a táblázatkezelés, az adatbázis kezelés és a levelező rendszer különböző funkcióival, mely segítségével a mindennapi munkájuk hatékonyabbá válik.

60 tanóra 5-12 fő/csoport Helyi vagy vállalathoz kihelyezett formában
Excel a mindennapokban

A képzés célja a táblázatkezelés alapfogásainak megismerésén túl az alapvető számítási műveletek és az általánosan használt függvények megismerése, és készség szintű használatának elsajátítása.

 30 tanóra 5-12 fő/csoport Helyi vagy vállalathoz kihelyezett formában
Táblázatkezelés felsőfokon

A képzés célja a kiemelt számítási műveletek és a gyakorlatban használt  függvények speciális használata és elsajátítása, a szoftverek közötti átjárhatóságok valamint a makró programozásba való bevezetés.

 30 tanóra  5-12 fő/csoport  Helyi vagy vállalathoz kihelyezett formában
Prezentáció felsőfokon

A képzés célja a diák beállításainak, exportálásának elsajátítása, a képek, ábrák szerkesztése, effektusok  elkészítése, grafikonok használata, folyamatábra készítése.

 30 tanóra   5-12 fő/csoport  Helyi vagy vállalathoz kihelyezett formában
Szövegszerkesztés felsőfokon

A képzés célja a bonyolult dokumentumok, mezőkódok, körlevelek elkészítése, a szövegszerkesztő program részletes beállításai, személyre szabása, a speciális lehetőségek lehető legteljesebb kihasználása.

 30 tanóra
  5-12 fő/csoport  Helyi vagy vállalathoz kihelyezett formában
Adatáziskezelés a mindennapokban

A képzés célja az adatbázis létrehozásának és  lekérdezésének meghatározása,  űrlapok létrehozása,  adatbázis tartalmának exportálása és nyomtatása.

 30 tanóra  5-12 fő/csoport   Helyi vagy vállalathoz kihelyezett formában 

 

Bővebb árajánlatért keresse irodánkat elérhetőségünk valamelyikén.

Képzés jellemzői

Képzés díja: 0 Ft
Várható kezdés: 0000-00-00

Képzés időtartama:
Képzés időbeosztása:

Belépési feltétel: